AnaSayfa / Genel / Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Kahve falında yaprak süpürmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaprakları süpürmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir