AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprakları süpürmek

Kahve falında yaprakları süpürmek

Kahve falında yaprakları süpürmek yeni bir çevre edinileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, düşünmeden hareket edeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalet eder.

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yaprakları süpürmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yaprak süpürmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulur.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir