AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, refah içinde olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, aşama göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş yaprak görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına yorulur.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek ele geçen kazancın azalacağına, hayır getirecek yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulur.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir