AnaSayfa / Genel / Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, düzenin bozulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sonbahar yaprak görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında sonbahar ağacı görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sonbahar görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sonbaharda kar yağdığını görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sonbahar mevsimini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaprak süpürmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir