AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yaprak süpürmek

Kahve falında sarı yaprak süpürmek

Kahve falında sarı yaprak süpürmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine yorulur.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek dertlerden kurtulmaya, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek bunun şans olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına delalettir.

Kahve falında yaprakları süpürmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaprak süpürmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir