AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak süpürmek

Kahve falında yaprak süpürmek

Kahve falında yaprak süpürmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaprak süpürmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaprakları süpürmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya yorulur.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaprak süpürmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek çok büyük zararlar edileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir