AnaSayfa / Genel / Kahve falında dökülmüş kirpik görmek

Kahve falında dökülmüş kirpik görmek

Kahve falında dökülmüş kirpik görmek pişmanlığa, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Kahve falında dökülmüş kirpik gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek aileye büyük bir ev alınacağına, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirpik kılı görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kirpiklerini koparmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpik dökmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzamış kirpik görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uzun kirpik görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir