AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş ve kirpik kesmek

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek neşenin yerine geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, arkadaştan görülecek faydaya, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş kirpik görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iç sıkıntısına rivayet eder.

Kahve falında kirpikleri kesmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kirpiklerini kesmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşları makasla kesmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaşı kesmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir