AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik dökmek

Kahve falında kirpik dökmek

Kahve falında kirpik dökmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kirpik dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında kirpik dökmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpikleri dökülmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Kahve falında rimelli kirpik görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kirpiklerini kısa görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir