AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerini uzun görmek

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek işlerin de yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiklerini uzun gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Kahve falında kirpik uzun görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun kirpikler görmek sevgisinin artacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpik görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir