AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Kahve falında kirpik uzaması görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalettir.

Kahve falında uzamış kirpik görmek sıkıntıların aşılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek en yukarılara çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında kılların uzamasını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kişinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kaşların uzamasını görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını uzamış görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir