AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kirpik görmek

Kahve falında uzun kirpik görmek

Kahve falında uzun kirpik görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun kirpik gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında uzun kirpikler görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir