AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik kılı görmek

Kahve falında kirpik kılı görmek

Kahve falında kirpik kılı görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpik kılı gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında kirpik kılı görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma kirpik takmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işarettir.

Kahve falında kirpik uzun görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiklerini yolmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir