AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin saçını kesmek

Kahve falında annemin saçını kesmek

Kahve falında annemin saçını kesmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin saçını kesmek gördüyseniz:

  • İşinizle meşgul olmanız problemli ortamlardan uzak kalmanıza yardım edebilir.

Kahve falında annemin saçını kesmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne saçı kesmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kesmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında annesinin saçını kesmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulur.

Kahve falında annesini kesmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anne kesmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir