AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktordan ilaç almak

Kahve falında doktordan ilaç almak

Kahve falında doktordan ilaç almak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında doktordan ilaç almak gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında doktordan ilaç almak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kendi bildiğini okuyacağına delalettir.

Kahve falında doktorun ilac vermek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek kalbini kıracağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ilaç almaya gitmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ilaçlama görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişe ilaç sürmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ilaç aldığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir