AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaçlama görmek

Kahve falında ilaçlama görmek

Kahve falında ilaçlama görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaçlama gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında ilac aramak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında şeker ilacı görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında doktordan ilaç almak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında ilaç reçetesi görmek kazancının da eksilmeyeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ilaç duymak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında eczaneden ilaç satın almak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sinek ilacı görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir