AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, varını yoğunu kaybedeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında doktorun ilac vermek günahlara, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktordan ilaç almak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç yazdırmak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında doktora ilaç yazdırmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze ilaç damlatmak iş hayatında iniş yaşanacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça ilaç sürmek mal mülk edineceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir