AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun ilac vermek

Kahve falında doktorun ilac vermek

Kahve falında doktorun ilac vermek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında doktorun ilac vermek gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Kahve falında doktorun ilac vermek hayırlı bir evlat olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kem gözlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktordan ilaç almak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında doktora gidip ilaç almak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ilac vermek ondan faydalanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında elinde ilaç görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yardımın alınacağına tabir olunur.

Kahve falında acı ilaç içmek durgunlaşacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir