AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç almaya gitmek

Kahve falında ilaç almaya gitmek

Kahve falında ilaç almaya gitmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayatının zorlaşacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayatının düzene gireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret eder.

Kahve falında ilaç almaya gitmek gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Kahve falında ilaç almaya gitmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktora gidip ilaç almak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uçağa binip almanyaya gitmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında alyans almaya gitmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganı alıp gitmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balık almaya gitmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Kahve falında elbise almaya gitmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorap almaya gitmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir