AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktordan ilaç almak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında doktorun ilac vermek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ilaç verdiğini görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ilaç görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça ilaç sürmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir