AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe ilaç sürmek

Kahve falında dişe ilaç sürmek

Kahve falında dişe ilaç sürmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dişe ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Kahve falında dişe ilaç sürmek sevindirici şeyler duymaya, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saça ilaç sürmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze ilaç sürmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bit ilacı sürmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fazla ilaç içmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına ilaç vermek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir