AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç aldığını görmek

Kahve falında ilaç aldığını görmek

Kahve falında ilaç aldığını görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kişinin esenlik bulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç aldığını gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında ilaç aldığını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fitil ilaç görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ilaç tableti görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize işarettir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ilaç saklamak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye ilaç almak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Kahve falında kalp ilacı görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında ilaç görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir