AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor sevgili görmek

Kahve falında doktor sevgili görmek

Kahve falında doktor sevgili görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, elinin darlığa düşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yanlış bir karar verileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktor sevgili gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında doktor sevgili görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında doktorla sevgili olmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek kötü sözler duyacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorla yürümek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktorla tanışmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor eldiveni takmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında hasta ve doktor görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı doktor görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir