AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla sevgili olmak

Kahve falında doktorla sevgili olmak

Kahve falında doktorla sevgili olmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktorla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Kahve falında doktor sevgili görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktorla sevgili olmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktor beklemek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktorunu görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet eder.

Kahve falında doktordan ilaç almak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor reçete görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir