AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalettir.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak işinde verimsiz olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor muayenesi görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktorda muayene olmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında muayene edildiğini görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, işlerinin günden güne açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir