AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla tanışmak

Kahve falında doktorla tanışmak

Kahve falında doktorla tanışmak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorla tanışmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Kahve falında doktorla tanışmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında kayınvalideyle tanışmak fakirlerin zenginleşeceğine, zorluklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka biriyle tanışmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir erkekle tanışmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir adamla tanışmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir