AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta ve doktor görmek

Kahve falında hasta ve doktor görmek

Kahve falında hasta ve doktor görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, kazancının hiç azalmayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hasta ve doktor gördüyseniz:

  • Duygusal veya finansal teklifleriniz sonunda takdir edilmeye başlıyor.

Kahve falında hasta doktor görmek borçlarının azalacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında doktorun hasta olduğunu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında hasta ve doktor görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında doktor ve hasta görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktoru hasta görmek bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına işarettir.

Kahve falında diş doktoruna diş çektirmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktorla kavga ettiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Kahve falında eski doktorunu görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir