AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla yürümek

Kahve falında doktorla yürümek

Kahve falında doktorla yürümek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, her gün daha fazla dolacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Kahve falında doktorla yürümek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Kahve falında doktorla yürümek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun doktoru görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında doktor önlüğü giymek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında doktor kıyafeti giymek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, böylece hayatından memnun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktor reçetesi görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, istediği başarıyı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan doktor görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, terfi alamayacağına işaret eder.

Kahve falında doktor ve hemşire görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, halinin iyi olduğuna inanılır.

Kahve falında doktordan reçete almak uzun uzun dalıp gideceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir