AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı doktor görmek

Kahve falında yakışıklı doktor görmek

Kahve falında yakışıklı doktor görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, helal ekmek yiyeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, dualarının kabul olacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında yakışıklı doktor gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında yakışıklı doktor görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe aşık olmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında yakışıklı erkekle konuşmak kesesinin her daim dolu kalacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Kahve falında yakışıklı ünlü görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına inanılır.

Kahve falında eşini yakışıklı görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir