AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor eldiveni görmek

Kahve falında doktor eldiveni görmek

Kahve falında doktor eldiveni görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor eldiveni gördüyseniz:

  • Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir.

Kahve falında doktor eldiveni takmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulur.

Kahve falında doktor eldiveni görmek sebep olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli eldiven görmek büyük kazanç elde edileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işarettir.

Kahve falında pembe eldiven görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında iş eldiveni görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya delalet eder.

Kahve falında temizlik eldiveni görmek sevap işlemek için uğraşacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz eldiven görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir