AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, nimet ve berekete ereceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, içinin hafifleyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kendi memesini emdiğini gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında kızın memesini emmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kendi memeni emmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, hatalarını fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Kahve falında annenin memesini emmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının memesini emmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek kazancın düşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir