AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memeni emmek

Kahve falında kendi memeni emmek

Kahve falında kendi memeni emmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, başarıya ve zafere doymayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, zorlukların aşılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memeni emmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında memeden süt emmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memesini emmek rızkının çeşitleneceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi memesini emmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi emmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızın memesini emmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek memesi emmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir