AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını dövmek

Kahve falında kızını dövmek

Kahve falında kızını dövmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kızını dövmek gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kendi kızını dövmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin kızını dövmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kızı dövmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında baba kızını dövmek yalan söylemeye, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir kızı dövdüğünü görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında bi kızı dövmek hayaline kavuşacağına, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir