AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı dövmek

Kahve falında bir kızı dövmek

Kahve falında bir kızı dövmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, büyük hatalar yapacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını dövdüğünü görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını dövmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında üvey kızını dövmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir