AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizleri kanamak

Kahve falında dizleri kanamak

Kahve falında dizleri kanamak türlü musibetlere uğrayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, rahatlayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında dizleri kanamak gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dizleri kanamak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı burnu kanamak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir yeri kanamak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynu kanamak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağı kanamak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Kahve falında ağız kanamak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında avuçları kanamak kendisini çok iyi hissedeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kanamak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir