AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçları kanamak

Kahve falında avuçları kanamak

Kahve falında avuçları kanamak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında avuçları kanamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında avuçları kanamak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı kanamak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeği kanamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında bir yeri kanamak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında göğsü kanamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak sevgi ve hürmet göreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında gözleri kanamak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir