AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynu kanamak

Kahve falında boynu kanamak

Kahve falında boynu kanamak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalettir.

Kahve falında boynu kanamak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Kahve falında boynu kanamak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulur.

Kahve falında dişleri kanamak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında göz kanamak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında dili kanamak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, günahkâr olacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü kanamak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kalbi kanamak kazancının sürekli artacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnı kanamak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kanamak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir