AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kanamak

Kahve falında gözü kanamak

Kahve falında gözü kanamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza tabir olunur.

Kahve falında gözü kanamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gözleri kanamak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında göz kanamak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sağlıklı ve zinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kanamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbeği kanamak hayırlı bir yola girileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dili kanamak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri kanamak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında ağız kanamak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir