AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı burnu kanamak

Kahve falında ağzı burnu kanamak

Kahve falında ağzı burnu kanamak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı burnu kanamak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında ağzı burnu kanamak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sorunlarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında burnun kanamak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalettir.

Kahve falında burnu kanamak köşeye sıkıştıracağına, mutluluğun aileye geri döneceğine inanılır.

Kahve falında göğsü kanamak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kanamak ticaret sektörüne atılacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında parmak kanamak düşmanların önlerinin açılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir