AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizleri ağrımak

Kahve falında dizleri ağrımak

Kahve falında dizleri ağrımak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizleri ağrımak gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında dizleri ağrımak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında diz kapağı görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diz çöküp ağlamak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında diz dize oturmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir