AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak

Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak

Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, aylık gelirinin artacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında diz çöküp ağlamak elinize toplu miktarda para geçeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak başarısızlıklara düşeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında diz üstünde yürümek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerini dövmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diz üstü oturmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Kahve falında diz ağrısı görmek kazançlı işler yapılacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diz kapağı görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir