AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, küslükleri bitireceğine, isteklerini yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dizleri ağrımak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerde yara görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, mal edineceğine inanılır.

Kahve falında diz ağrısı çekmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Kahve falında dizleri kanamak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, her anlamda güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında diz ameliyatı olmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir