AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz çöküp ağlamak

Kahve falında diz çöküp ağlamak

Kahve falında diz çöküp ağlamak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, mal edineceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diz çöküp ağlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında diz çöküp ağlamak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerine vurarak ağlamak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerine yatmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında diz çökmüş görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dizlerini dövmek malını ve parasını kaybedeceğine, yokluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında diz çöküp yalvarmak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, rakiplerin üzüleceğine inanılır.

Kahve falında diz cökmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında dizlerin üzerine düşmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir