AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz dize oturmak

Kahve falında diz dize oturmak

Kahve falında diz dize oturmak gönlündeki gibi sevileceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında diz dize oturmak gördüyseniz:

  • Dikkatli konuşmamanız durumunda yanlış yorumlanabilir, belirsizliklere neden olabilir veya önemli bir ilişkinize zarar verebilirsiniz.

Kahve falında diz dize oturmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, rahata kavuşmaya tabir olunur.

Kahve falında dize oturmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, atılan adımların zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında dize kadar suya girmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dize uzanmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dize yatmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dize kadar denize girmek fakirleşeceğine, anne babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dize kadar kar görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında dize kadar çamura batmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir