AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, eğlence ve renk geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Kahve falında dizleri üstünde yürümek gelir kaynaklarının kuruyacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında dizlerinin üstünde yürümek sorunların tek kalemde silineceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına inanılır.

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek bir bebek sahibi olunacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizlerin üstünde yürümek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında diz üstünde yürümek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizleri kanamak neşesini kaybedeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında diz boyu kar görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerinden vurulmak kişinin alım gücünün yükseleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir