AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz kapağı görmek

Kahve falında diz kapağı görmek

Kahve falında diz kapağı görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında diz kapağı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diz kapağı görmek canlanacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında diz kapağında yara görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dizlerde yara görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstünde yürümek işi ile gündeme geleceğine, mevki kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dizlerinden vurulmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diz çöküp oturmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir