AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerde yara görmek

Kahve falında dizlerde yara görmek

Kahve falında dizlerde yara görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ekmeğinin azalmayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işarettir.

Kahve falında dizlerde yara gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında diz kapağında yara görmek işlerinde atılıma geçeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dizlerde yara görmek anne ve baba duası alınacağına, hayatının daha kolay olacağına inanılır.

Kahve falında diz dize oturmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diz çöktürmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında diz kapağı görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında diz çöküp ağlamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diz üstü çökmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dizlerine sarılmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir