AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz üstü çökmek

Kahve falında diz üstü çökmek

Kahve falında diz üstü çökmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında diz üstü çökmek gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Kahve falında diz üstü çökmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında önünde diz çökmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında evin çatısı çökmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkon çökmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne çökmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında diz üstü düşmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında diz üstü oturmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında dizlerinin üstünde yürümek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir