AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerine sarılmak

Kahve falında dizlerine sarılmak

Kahve falında dizlerine sarılmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerine sarılmak gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında dizlerine sarılmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dizleri tutmamak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, imkânlarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında diz üstü oturmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında diz kapağı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında diz çöktürmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında diz çöküp oturmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diz boyu kar görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, her zaman hak ettiğini alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir