AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz kapağında yara görmek

Kahve falında diz kapağında yara görmek

Kahve falında diz kapağında yara görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına tabir olunur.

Kahve falında diz kapağında yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Kahve falında diz kapağında yara görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine inanılır.

Kahve falında diz kapağı görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına inanılır.

Kahve falında dizlerde yara görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında göz kapağında yara görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üzerine düşmek elinin darlık içinde kalacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diz ameliyatı olmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dizlerinin kanadığını görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir